Turneu i 10. Ndërkombëtar i Futbollit i Ambasadës Gjermane

Eröffnung Zmadho fotografinë (© Deutsche Botschaft Pristina)

Turneu Ndërkombëtar i Futbollit i Ambasadës Gjermane organizohet nga viti 2008. Edhe këtë vit në ndeshje janë takuar ekipe të ministrive kosovare, organizatave ndërkombëtare dhe ambasadave, duke garuar për titullin e kampionit. Këtë vit Turneu Ndërkombëtar i Futbollit shënoi edicionin e 10. jubilar.

Fituesit fatlum janë lojtarët e ekipit të Agjencisë Kosovare Kundër Korrupcionit, ndjekur nga ekipi i RTK-së dhe ekipi i Ministrisë së Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor.

Përgëzimet tona shkojnë për fituesit dhe falënderlimet tona për të të gjitha ekipet, gjyqtarët dhe adhuruesit besnikë që ishin të pranishëm! Ju faleminderit!

Galerie - Galeria - Galerija

Eröffnung

Eröffnung

Eröffnung 2

Eröffnung 2

Gruppenspiel

Gruppenspiel

Endspiel

Endspiel

Elfmeterschießen

Elfmeterschießen