Punëtori e fotografisë „Identiteti“

Punëtori e fotografisë me temen "Identiteti" Zmadho fotografinë Punëtori e fotografisë me temen "Identiteti" (© Ambasada Gjermane në Prishtinë)

Nën udhëheqjen e fotografës gjermane Annette Hauschild u mbajtë një punëtori dyditore e fotografisë për të rinjtë nga Gracanica dhe Prishtina. Të rinjtë trajtuan temën "Identiteti". Fotografitë më të mira do të ekspozohen në shkolat e të rinjeve si dhe në Sprachlernzentrum Prishtina.

Këtu i gjeni disa fotografi të grupeve: Galeria