Adresa, orari punës dhe kontakti në raste urgjente

Adresa:

Ambasada Gjermane Prishtinë
Rr. Azem Jashanica Nr.17
Arbëria (Dragodan)
10000 Prishtinë

Telefoni:
Centrali:
+381 (0)38 2545-00
Sektori i vizave:
+381 (0)38 2545-77
Telefaksi: 
+381 (0)38 2545-36
Telefaksi i Sektorit të vizave:
+381 (0)38 2545-55

E-Maili:
Shih djathtas formularin kontaktues

Orari i punës së Ambasades:

E hënë - e enjte:
08:00 - 17:00

E premte:
08:00 - 14:00

Në rast urgjence jashtë orarit të punës mund të lidheni me Ambasaden Gjermane nëpërmjet numrit 
+381 (0)38 2545-00
(24 orë në ditë)

Orari i ofrimit të shërbimeve në sportelet e Departamenit ligjor dhe konsullor
duke përshfirë edhe zyrën e pasaportave

E hënë - e premte: 09:00 – 11:00

Orari i ofrimit të shërbimeve në sportelet e sektorit të vizave:
Viza turistike:
E hënë - e premte: 08:00 – 12:00

Bashkim familjar
dhe qëndrime të tjera afatgjate:

E hënë - e premte: 08:00 – 11:00

Viza afariste dhe udhëtime të tjera zyrtare:

 E hënë - e premte: 08:30 – 11:30

Koha e konsultimeve telefonike me Sektorin e vizave
Telefoni: +381 (0)38 2545-77
E hënë – e enjte: 15:00-16:45

Adresa, orari punës dhe kontakti në raste urgjente

Altes Telefon

Kontakt

Tastatur

Keni ndonjë pyetje? Ndonjë vërejtje? Ju lutemi plotësoni formularin tonë kontaktues:

Në ditët si në vijim Ambasada është e mbyllur:

01.01.2014
Viti i Ri
17.02.2014
Dita e Pavarësisë* së Republikës së Kosovës
18.04.2014
Pashkët katolike, e premta e Pashkëve
21.04.2014
Pashkët katolike, e hëna e Pashkëve
01.05.2014
Dita Ndërkombëtare e Punës
29.05.2014
Dita e të Shelbuemit katolik
09.06.2014
Rrëshajë e Madhe katolike, e hëna e Rrëshajëve
28.07.2014
Fiter Bajrami, dita e parë
03.10.2014
Dita e Bashkimit të Gjermanisë
06.10.2014
Kurban Bajrami, dita e parë * (dita e parë është më 04.10, por për shkak që bije të shtunen, do të shtyhet për të hënen)
24.12.2014
Nata e Krishtlindjeve katolike
25.12.2014
Krishtlindjet katolike, dita e parë
26.12.2014
Krishtlindjet katolike, dita e dytë
31.12.2014
Nata e Vitit të Ri
*

Në bazë të ligjit nr. 03/L-064, neni 4, festa zyrtare që bije të dielën, do të shtyhet për ditën e parë të javës.