Mirë se erdhët në Ambasadën Gjermane në Prishtinë!

Të nderuar vizitore dhe vizitorë,

Ju dëshiroj mirëseardhje në faqen e internetit të Ambasadës Gjermane në Kosovë!

Ekipi im dhe unë, këtu do t’u japim sa më shumë informata të plota rreth Gjermanisë dhe Kosovës si dhe kontakte dhe linqe të dobishme. Veç kësaj duam t’ua japim një pasqyrë mbi temat aktuale gjermane si dhe mbi sferat e rëndësishme të partneritetit gjermano-kosovar.

Në faqen tonë mund të gjeni:

Informata lidhur me politikat gjermane për punë të jashtme dhe evropiane

Informata rreth vizave dhe mundësive të studimit në Gjermani

Informata për çështje konsullore si dhe linqe për publikime në sferat e ekonomisë, kulturës dhe ambientit.

Ju dëshiroj një vizitë të këndshme virtuale në ambasadën tonë!

Me nderime

Angelika Viets

Fjala hyrëse e Ambasadores

Ambasadorja Angelika Viets